Afbeelding
Christina A. Barten.

Vrouwenkoor Eigen Wijs zingt al 15 jaar: nieuwe kleuren, nieuw repertoire…

5 juli 2019 om 15:30 Uit-cultuur/nieuws

WIJK BIJ DUURSTEDE Het feestelijk optreden van Vrouwenkoor Eigen Wijs uit Wijk bij Duurstede op zaterdag 29 juni was een succes. Het 15-jarig jubileum was een mooie aanleiding om een nieuw jasje aan te trekken. Dat uitte zich in nieuwe kleuren en een nieuw veelzijdig repertoire. Voor een deel met arrangementen van dirigente Grietje Houwink die zorgen voor een Eigen Wijze stijl.

Het was de warmste dag in juni ooit gemeten. En toch zong het koor met groot enthousiasme voor een volledig uitverkochte en tot feestzaal omgetoverde kantine van SVL in Langbroek. Het publiek werd verrast, verblijd en ontroerd wat bleek uit de vele reacties. Mensen die Eigen Wijs al wat langer volgen, zien een kwalitatieve vooruitgang. Die zowel te danken is aan de dirigente als aan de grote inzet van alle koorleden. 

De primeur van de 11 minuten durende Evita medley met een slot in crescendo zorgde zelfs bij de mannen voor een kippenvelmoment. 

Wil je wat meer weten over een optreden of lid worden? Kijk dan eens op de website https://www.vrouwenkooreigenwijs.nl/ of onze Facebook pagina https://www.facebook.com/eigenwijswbd/.



 

Vrouwenkoor Eigen Wijs – jubileum optreden SVL – 29 juni 2019

advertentie
advertentie