SVF - FC Driebergen
SVF - FC Driebergen Wim Terwint

SVF-FC Driebergen, wedstrijd duurt vijf minuten te lang

10 maart 2020 om 14:02 Voetbal

COTHEN Zoals altijd begon SVF de wedstrijd met veel strijd. Al in de eerste minuten kon SVF op voorsprong komen, maar de nauwkeurigheid ontbrak. Die was er wel in de 15e minuut. SVF zette een aanval in over links. Mick van de Bildt gaf een correcte pass op Rik van der Mispel en deze bracht SVF op een verdiende voorsprong. (1-0) De gehele 1e helft was het SVF die de meeste kansen wist te creëren. SVF gaf achterin weinig weg of Driebergen vond Marcel Laros op haar pad. Jammer dat SVF de voorsprong niet wist te vergroten. Hopelijk zou dat niet opbreken in de 2e helft. Driebergen had dan de stevige wind mee.

Bij aanvang van de 2e helft, zagen we drie wissels in het elftal van SVF. Kees van Dam, Jesse Bongers en Roy van de Bildt hadden de plaats ingenomen van Najib el Makrini, Justin Schoonderwoerd en Nick van Vulpen. In de 2e helft was Driebergen iets gevaarlijker. Toch kreeg SVF nog voldoende kansjes. Naar mate de 2e helft vorderde werd SVF wat nerveuzer, waardoor Driebergen er alles aan deed om een gelijkspel alsnog binnen te halen. Nog vijf minuten te spelen. Praktisch iedereen die in het veld liep was te vinden in het strafschopgebied van SVF. SVF had moeite om te bal weg te werken. Een speler van Driebergen kreeg de gelegenheid om de bal vol te raken waardoor de bal achter Marcel verdween. 1-1.

Wellicht de juiste verhouding, maar SVF was weer dicht bij een overwinning. Gestreden met passie en respect voor elkaar en dat allemaal onder leiding van een goede scheidsrechter. Tot man van de wedstrijd werd verkozen Damian Schoonderwoerd.

Aanstaande zaterdag 14 maart spelen zij de streekderby tegen DEV in Doorn.