De hele zomer tennissen
De hele zomer tennissen Tennis & Padel Uitwijk

Tennis zomerabonnement bij Tennis- en padelvereniging Uitwijk

21 mei 2023 om 11:34 Tennis

WIJK BIJ DUURSTEDE Ligt jouw sport straks stil door de zomerstop en lijkt het je leuk om tennissen eens uit te proberen? Neem dan een Zomerabonnement en speel van 1 juni tot en met eind augustus onbeperkt voor maar 50 euro. Jeugd tot en met 17 jaar betaalt zelfs maar 25 euro! Wil je de basis van het tennissen onder de knie krijgen? Boek er dan drie tennislessen bij voor 25 euro. 

Ga naar de website www.tvuitwijk.nl, klik rechtsboven op het inschrijfformulier en kies bij type lidmaatschap “Zomerabonnement tennis”.

Drie maanden vrij tennissen

Het Zomerabonnement is een tijdelijk lidmaatschap voor jong en oud waarmee je in de maanden juni, juli en augustus bij TV Uitwijk onbeperkt kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Ook kun je meedoen aan de wekelijkse toss-avond en gezelligheidstoernooitjes. Je lidmaatschap eindigt automatisch per 1 september, je hoeft hier dus zelf geen actie voor te ondernemen. 

Tennislessen

Wil je de basis van het tennissen onder de knie krijgen? Tennisleraar Paul Pastor verzorgt speciaal voor de zomerleden drie tennislessen voor € 25,-. Paul geeft de trainingen in groepen op vrijdag 23 juni, 30 juni en 7 juli tussen 19.00 en 21.00 uur. 

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@tvuitwijk.nl 

Tot ziens bij Tennis- en padelvereniging Uitwijk!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie