Naar ABN AMRO Open
Naar ABN AMRO Open TV Uitwijk

Tennis- en padelvereniging Uitwijk neemt sponsoren mee naar ABN AMRO open

16 februari 2024 om 10:44 Tennis

WIJK BIJ DUURSTEDE Tennis- en padelvereniging Uitwijk heeft afgelopen dinsdag de hoofd- en gouden sponsoren meegenomen naar het ABN AMRO Open 2024 in Rotterdam Ahoy. Het evenement was een goede gelegenheid om de banden tussen de sponsoren te versterken en samen topklasse tennis te beleven.

De avond begon met een gezamenlijke reis naar Rotterdam. Bij aankomst in Ahoy werden de gasten hartelijk ontvangen met heerlijke hapjes en drankjes, waarna ze verrast werden door een persoonlijk welkomstwoord van toernooidirecteur Richard Krajicek.

Tussen het eten door konden de sponsoren zich vermaken met een spelletje pickleball, hun serveersnelheid te testen, of simpelweg de sfeer proeven rondom de banen. Het hoogtepunt van de avond waren de spannende wedstrijden op het Centre Court, die zelfs tot middernacht duurden. Het was een onvergetelijke avond vol spanning, sportiviteit en gezelligheid!

Heb jij interesse om sponsor van Tennis- en padelvereniging Uitwijk te worden en wil je profiteren van leuke extra’s zoals een padel clinic en bedrijfslidmaatschap? Neem dan contact met ons op via sponsoring@tvuitwijk.nl

advertentie
advertentie