Jeugdschutters in actie
Jeugdschutters in actie Wijnie Hoogland

Maak kennis met SV Tref

Sport/sport Deel je nieuws

Schietvereniging Tref is altijd op zoek naar nieuwe leden. Als bestuur dachten wij nu eens de jongere leden aan het woord te laten.

De volgende drie vragen werden gesteld: 1. Waarom ben je lid geworden van onze schietvereniging? 2. Wat is daar leuk aan? En 3. Wat neem je mee  van wat je hier leert?

Het volgende kwam naar voren: schieten is niet alledaags.  Je doet het alleen en voor jezelf en dat is prima als je niet een teamsporter bent. Je leert over veiligheid en concentratie, wat je ook buiten de schietsport goed kunt gebruiken, bij andere activiteiten of op school. Je leert je te verbeteren op alle punten die te maken hebben met een goed schot en ook hoe je dat verbeteren zelf kunt doen.

Het allermooiste is de grote glimlach waarmee ze naar huis; dat je kunt zien dat ze het naar hun zin gehad hebben, dat ze goed te motiveren zijn en de week erop weer enthousiast binnenkomen. 

Voel je uitgenodigd om op donderdagavond in het Dorpshuis de Toekomst in Langbroek, kennis te maken met onze vereniging en de schietsport. Schieten is van alle leeftijden en voor iedereen. Meld je aan via onderstaand mailadres. 

SV Tref staat op het Kersenfestival in Cothen. Zaterdag 30 juni 5 maal schieten voor € 1,50 én een bonnetje voor één lot van de verlotingstafel. Zondag 1 juli 5 maal schieten voor € 1,50.

Namens bestuur en leden van Schietvereniging Tref, Irma Jaspers
www.schietverenigingtref.nl
info@schietverenigingtref.nl

advertentie