Biodanza dans in contact met elkaars vinger
Biodanza dans in contact met elkaars vinger Nannie de Rooij

Dans biodanza nu ook in Cothen

2 februari 2022 om 20:16 Sport Deel je nieuws

Wat is het fijn om weer te kunnen dansen met elkaar en in de dans verbinding te maken. Leer meebewegen met wat deze tijd van je vraagt. Voed je vitaliteit. Voel je affectiviteit. Geniet van je sensualiteit. Uit je creativiteit. Ervaar jezelf als deel van het geheel. Alle aspecten van het leven komen langs om ervaren en gedanst te worden. Kom mee dansen! Juist nu...

Wat is Biodanza
Biodanza is een combinatie van muziek, bewegen, contact en ervaren. Verbinding en levensvreugde staan daarbij centraal. Door het bewegen bevorder je de integratie van lichaam en geest. Ook je algehele welzijn verbetert. 

In een Biodanza sessie van ongeveer twee uur, die vivencia wordt genoemd, wordt gedanst om onder andere vitaliteit, creativiteit en affectiviteit te bevorderen. Het is de kracht van de muziek, de beweging en de groep die transformatie met zich meebrengt.

Tijdens de vivencia word je uitgenodigd om de dans- en/of bewegingsoefeningen te doen die de docent voorstelt, maar je vult ze op je eigen manier in, naar eigen vermogen, vanuit je eigen expressie. Je hoeft dus niet te kunnen dansen. De oefeningen doe je soms alleen, soms in tweetallen of grotere groepen.
?Door volledige acceptatie van onszelf en de ander voel je meer vrijheid en openheid. Dansen in een wekelijkse groep kan een diepgaande persoonlijke ontwikkeling tot stand brengen.

Elke vrijdagavond dansen we met een groep Biodanza ervaren dansers, wekelijkse les van 20:00 - 22:00 uur. De lokatie is nieuw: Bellein Academie, Willem Alexanderweg 77-01 in Cothen.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via www.adaknol.nl of bel 06-10441506. Je kunt om te beginnen 3 proeflessen nemen voor € 35.

Heb je nog helemaal geen ervaring en wel interesse? Bij voldoende aanmeldingen start een nieuwe groep op dinsdagavond. In deze lessen kan rekening gehouden worden met op afstand dansen.

advertentie
advertentie