Team van Si-No Makelaars met Voorzitter Bourgondie Remco de Vries
Team van Si-No Makelaars met Voorzitter Bourgondie Remco de Vries Monique de Vries

si-no makelaars hoofdsponsor van volleybalvereniging bourgondie

Sport/sport Deel je nieuws

Op donderdag 21 maart tekende Si-No Makelaars het sponsorcontract met de volleybalvereniging van Wijk bij Duurstede: VV Bourgondië. Het regionale makelaarskantoor wordt hoofdsponsor van alle 18 teams. Si-No makelaars steunt daarmee de sportieve en sociale activiteiten van de Volleybalvereniging, in west en midden-Nederland.

Het logo van Si-No makelaars prijkt straks op alle 120 shirts van de leden. De vereniging wordt financieel gesteund voor hun activiteiten; het contract wordt aangegaan voor een periode van drie jaar.

Ondertekening sponsorcontract
Remco de Vries, voorzitter van VV Bourgondië, is zeer trots op de samenwerking met Si-No Makelaars. "Het is een bijzondere dag. Met de steun van Si-No Makelaars als hoofdsponsor realiseren we een grote stap voorwaarts in onze sponsoring van Bourgondië. Ik vind het fantastisch dat lokale ondernemers zich in willen zetten om de sport in Wijk bij Duurstede te steunen. Voor de komende drie jaar worden we ondersteund door maar liefst twee hoofdsponsors omdat Kaashuis Dorestad ook voor drie jaar heeft bijgetekend. Dit levert zoveel mogelijkheden op om de vereniging verder te ontwikkelen met goede materialen en gezellige activiteiten. Ik ben ervan overtuigd dat dit Bourgondië tot een nog leukere en aantrekkelijke vereniging maakt.”

"Bij het aan- of verkopen van huizen gaat het niet slechts om de waardering van de stenen. De rol van de makelaar draait om goed integer advies, het maken van de verbinding tussen verkopers en kopers. Wij stroomlijnen het proces voor onze opdrachtgevers om tot het maximale resultaat te komen. Als regionale makelaar dragen wij graag een steentje bij door sportactiviteiten voor en door inwoners te sponsoren. Sporten is leuk, gezond en verbindt mensen met alle sociale achtergronden. Een mooie combinatie van competitie en verbroedering, aldus Jeroen Sinoo, directeur Si-No Makelaars.”

VV Bourgondië
De bewoners in Wijk bij Duurstede zijn bijzonder sportief. Vooral de ledengroei bij de jeugd is groot. De vereniging rekent op nog meer leden als de 18 teams van Bourgondië zich nog verder ontwikkelen. Bourgondië kent de laatste jaren een groeiend ledenaantal met veel instroom in de CMV (Cool Moves Volleybal) jeugd. Op dit moment spelen meerdere jeugd- en seniorenteams in de 2e klasse. Met de steun van onze sponsoren kan de vereniging meer investeren in talentontwikkeling waardoor deze stijgende lijn voortgezet kan worden.

Meer dan stenen verkopen
Si-No Makelaars is als makelaarskantoor betrokken en actief bij de aan- en verkoop van bestaande woningen in Wijk bij Duurstede en omgeving. Op het gebied van nieuwbouw is Si-No makelaars al jaren een ervaren partij als verkopend makelaar voor verschillende projectontwikkelaars door het hele land. 
 

advertentie
advertentie