Afbeelding
SVL

60 jaar SVL: een heel seizoen feestelijke activiteiten!

25 augustus 2021 om 10:00 Overig

LANGBROEK Het is 60 jaar geleden dat SVL opgericht is in Langbroek. Een sportvereniging die bekend is in de wijde omtrek.

Eerst was er alleen voetbal, in de loop van de jaren kwamen daar meerdere afdelingen bij (en soms verdwenen ook weer afdelingen) zoals; gym, tafeltennis, tennis en badminton. Op het ogenblik heeft SVL de afdelingen voetbal, gym, tennis en volleybal.
Nu 60 jaar later is er een prachtig complex te zien als je Langbroek binnen komt rijden. De club draait al jaren op trouwe vrijwilligers wat de club erg betrokken maakt. De combinatie van prestatie (het eerste elftal speelt eerste klasse) en plezier is hieruit op te maken, de groeiende jeugd zorgt ervoor dat het een levendige club is.

Helaas kon in juni het jubileum niet gevierd worden, daarom gaat men nu het 60 jarig seizoen vieren. Op 11 september om 17.30 uur in de voetbalkantine trapt men af met de presentatie van het jubileum logo. Later in het seizoen zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud. Om een tipje van de sluier op te lichten: FIFA toernooi, playbackshow, veteranenmiddag, jubileum kaarten, jeugdkamp, voetvolleybaltoernooi en nog meer!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie