In januari gaat Sportmix-Energy van start
In januari gaat Sportmix-Energy van start Stichting Wijksport

Sportmix-Energy voor kinderen met meer energie

8 december 2020 om 12:03 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Stichting Wijksport start op 6 januari met Sportmix-Energy, speciaal bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar die wat meer energie hebben of voor kinderen die baat hebben bij structuur en niet zo gemakkelijk aansluiting vinden bij een reguliere sportvereniging.

door Ali van Vemde

In een groep van maximaal tien kinderen wordt er lekker gesport. Deze lessen worden gegeven door de buurtsportcoach. Waar dat mogelijk is worden kinderen naar regulier sportaanbod begeleid. Er wordt gestart met een pilot van tien lessen. Als er voldoende belangstelling voor is, dan gaat Sportmix-Energy daarna door.

Sportmix-Energy wordt iedere woensdagmiddag van 16.15 tot 17.15 uur gegeven, met uitzondering van de schoolvakanties, in de gymzaal van Brede School Het Anker. Opgeven kan via .stichtingwijksport.nl onder activiteiten. Meer weten, neem dan contact op met Tobias Wijnmaalen van Stichting Wijksport, telefonisch 06 17413517 of via e-mail tobias@stichtingwijksport.nl

Stichting Wijksport wil zoveel mogelijk inwoners van Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede stimuleren om sportief en recreatief in beweging te komen en te blijven. Er is een groot aanbod voor de jeugd, ook voor kinderen die iets meer begeleiding nodig hebben, maar ook voor volwassenen en aangepast sporten. Door het organiseren van leuke en verantwoorde activiteiten wil Stichting Wijksport sporten en bewegen bevorderen.

advertentie
advertentie