BadmintonClub Ricochet bestaat 50 jaar!
BadmintonClub Ricochet bestaat 50 jaar! BadmintonClub Ricochet

BadmintonClub Ricochet 50 jaar jong

Sport Deel je nieuws

BadmintonClub Ricochet viert dit jaar het 50-jarig jubileum! Dit doen we in ieder geval op zaterdag 4 september in de sporthal. Verdere bijzonderheden volgen nog. En naast diverse digitale activiteiten in de afgelopen coronaperiode, zoals online bingo en online pubquizzen, zijn er vanaf september ook diverse feestelijke offline activiteiten gepland, zoals hét nieuwe Jeugdprogramma van Badminton Nederland (de Nederlandse badmintonbond), voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar (zie www.bamito.nl). Ook ouders van kinderen in deze leeftijdsgroep kunnen, als zij dat willen, hier hun steentje aan bijdragen tijdens de trainingen, op woensdag van 18.30 tot 19.30 uur. Vanaf oktober is er, ook voor volwassenen, probeerbadminton (10 kennismakingslessen voor slechts € 25,-), tijdens de trainings- en speelavond op woensdag. De training voor de oudere jeugd (vanaf circa 12 jaar) is van 19.30 tot 20.30 uur; de volwassenen trainen daarna.

In juli en augustus is er geen training, maar wel elke week, ook dit jaar op de woensdagen, van 19.30 tot 21.30 uur, weer Zomerbadminton in de badminton-/korfbalhal in het witte hallencomplex op sportpark Mariënhoeve, Lekdijk Oost 15A, Wijk bij Duurstede. 

Je kunt dan komen vrijspelen, of je nu wel of geen lid bent. Niet-leden betalen slechts € 2,50 per persoon per avond. Ook vrienden of ouders zijn dus welkom, zodat ze kunnen ontdekken dat badminton niet voor niets de snelste racketsport ter wereld is en dat we bij BadmintonClub Ricochet geen campington spelen! Wie in deze periode lid wordt, kan in september nog 4x gratis komen spelen voordat het lidmaatschap ingaat.

Meer informatie of aanmelden: secretariaat@bc-ricochet.nl, Agnes van de Water, voor volwassenen, of jeugd@bc-ricochet.nl, Albert van Kuijk, 06-55088967.

advertentie
advertentie