Calypso Theater
Calypso Theater Ali van Vemde

Agenda Calypso 5 tot en met 19 oktober

4 oktober 2022 om 09:02 Podiumkunsten

WIJK BIJ DUURSTEDE De komende weken te zien bij Theater Calypso:

Familievoorstelling - Coco kan het! – zondag 9 oktober. Wat kan er allemaal gebeuren, boven in de blauwe lucht, waar je heerlijk kunt vliegen met je vriendjes en lekkere vliegjes kunt vangen? Of beneden in de diepte, waar je heel hard kunt vallen, en waar de poes rondsluipt… Dat staat Coco allemaal te verzinnen, terwijl ze op de tak staat, klaar om voor het eerst te vliegen. En wat Coco allemaal bedenkt, en of ze straks écht kan vliegen… Dat kun je allemaal zien in deze vrolijke muzikale voorstelling-met-poppen, waarin Coco en haar vriendjes uit het boek tot leven worden gebracht in de handen van Jogchem Jalink, poppenspeler bij o.a. Sesamstraat en de Boterhamshow! Een leuke poppentheatervoorstelling voor kinderen van 2 t/m 5 jaar!  Aanvang: 11.00 uur.

Filmhuisfilm - Nowhere Special - dinsdag 11 oktober. Nowhere Special is een indringend en lief Brits drama over een vader die een belangrijke keuze moet maken voor de toekomst van zijn zoontje. John (James Norton) is een 35-jarige alleenstaande glazenwasser in Noord-Ierland die de zorg heeft over zijn zoontje Michael van vier. John heeft echter niet lang meer te leven, dus gaat hij op zoek naar de perfecte ouders voor Michael. Hij denkt te weten wat hij zoekt en weet zich gesteund door het adoptiebureau, maar het perfecte gezin lijkt niet te bestaan. Toch moet John tot een beslissing komen. Wat is een goede ouder en wie is het beste voor Michael? Samen ontdekken ze dat je op je gevoel moet vertrouwen. Nowhere special is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Aanvang: 20.00 uur.

Trio van toen - 50’er jaren show - vrijdag 14 oktober. Het Trio van Toen bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen in de muziek al ruimschoots verdiend hebben. Ze brengen herkenbare, soms vergeten, prachtige Nederlandstalige liedjes uit de jaren 50 en 60 van Max van Praag, Annie de Reuver en Eddy Christiani. Het programma is swingend, afwisselend, herkenbaar en luchtig. Door leuke anekdotes en veel humor verbinden zij de herkenbare liedjes, waaronder ‘Als ik tweemaal met mijn fietsbel bel’, ‘Als de deur zacht opengaat’, ‘Kijk eens in de poppetjes van mijn ogen’, ‘Als op Capri’ etc. De liedjes zijn in een nieuw jasje gestoken en door de jazz-achtergrond van de muzikanten swingen de nummers de pan uit! Aanvang: 20.00 uur.

Voor meer info. over de theaterschool of het volledige programma: www.calypsotheater.nl Calypso Theater Markt 4 Wijk bij Duurstede

advertentie
advertentie