Afbeelding
Inspirerende en duurzame werkomgeving

Maak van uw kantoor een inspirerende en duurzame werkomgeving

13 oktober 2020 om 14:41 Partnercontent

Projectinrichting omvat alles dat te maken heeft met het inrichten van een kantoor of bedrijfspand. Het kan gaan over het herindelen van een huidig kantoor, maar ook over de volledige inrichting van een nieuw kantoor na een verbouwing of verhuizing. Bij projectinrichting draait het dus om een kleine verandering of juist om een complete restyling. Naast de praktische indeling van een werkomgeving, komen er nog veel meer aspecten om de hoek kijken. Werken moet prettig en aangenaam zijn en een comfortabele werkplek draagt daaraan bij. Sinds 2003 bedient De Projectinrichter een gevarieerde klantenkring met projectinrichting op maat. Met professioneel advies maakt deze onafhankelijke aanbieder van ieder kantoor een inspirerende werkomgeving. 

Laatste trends en ontwikkelingen 

Een eerste indruk maakt u maar één keer. Iedere organisatie heeft zijn eigen identiteit en daarom is het belangrijk dat kantoormeubilair dat ook uitstraalt. Met mooie design kantoormeubelen geeft u het interieur van uw bedrijf net dat beetje extra. De Projectinrichter weet daar alles van en heeft het motto: ‘Projectinrichting is het vertalen van gevoel en emotie in een product’. Naast de gelikte uitstraling van de inrichting, hebben de experts oog voor de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zij houden bijvoorbeeld rekening met het nieuwe werken en flexwerkplekken. Ook een goede akoestiek is van belang. Medewerkers die zich in kantoren met een slechte akoestiek bevinden, hebben last van vermoeidheid, concentratieverlies en irritatie. Met onder andere akoestische (wand)panelen, valt eenvoudig een aangename akoestiek te realiseren. 

Esthetisch design 

De Projectinrichter onderscheidt zich tevens met haar assortiment bestaande uit meer dan 5.000 producten van 250 verschillende merken gericht op projectstoffering en ergonomische kantoormeubelen. Het Zwitserse merk Vitra staat bekend om de esthetische ontwerpen bedacht door top designers. Zo heeft het echtpaar Charles en Ray Eames diverse kantoormeubelen voor Vitra ontworpen. De bureaustoelen van dit design-duo zijn wereldwijd razend populair. In het ontwerp komen materialen van hoge kwaliteit en ultiem comfort samen. De bureaustoelen ondergaan testen die een gebruik van vijftien jaar simuleren. De verschillende onderdelen zijn eenvoudig te vervangen en kunnen uiteindelijk worden gerecycled. De duurzaamheid van Vitra is dus terug te zien in producten die decennia lang meegaan en uitstraling hebben die altijd actueel blijft. 

Duurzaam kantoormeubilair 

Een ander populair merk waarmee De Projectinrichter veel werkt, is Herman Miller. De kantoormeubelen zijn uitermate geschikt voor bedrijven die hun kantoor op een duurzame manier willen inrichten. Deze marktleider op het gebied van hoogwaardig Cradle to Cradle gecertificeerde kantoormeubelen, staat bekend om de kwaliteit, innovatieve kracht en het duurzaam produceren. Ook de Herman Miller bureaustoel wordt geproduceerd met minimalistische materialen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Ook niet onbelangrijk om te weten, is dat de bureaustoelen uitblinken in ergonomie en bijdragen aan een gezonde en comfortabele werkhouding. 

advertentie
advertentie