Afbeelding
Royal Promotions

Zevende voorstelling van Vuile Huichelaar komt naar Wijk bij Duurstede

27 oktober 2021 om 17:30 Cultuur

WIJK BIJ DUURSTEDE De koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen gaan 29 en 30 oktober de planken van het Calypso theater op met Vuile Huichelaar 7: Omdat ik zoveel van je hou en meer foute liedjes!

Paulette Willemse en Saskia van Zutphen weten van geen ophouden. Al meer dan tien jaar maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen. En nu staat Vuile Huichelaar nummer zéven alweer op het program! Na een wonderlijk jaar van onzekerheid en isolatie zijn er goede voornemens om in deze show volledig los te gaan. 

HET VERHAAL Weg met hoestschaamte, corona kilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. Weg met gesprekken over de heg, het raamgesprek, disselen, amateurvirologen, het Irma-effect, snotter- en snuitschaamte. We zoeken de ruimte om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?! Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag. Maar wat zéker mag, is liedjes kiezen die we anders misschien links zouden laten liggen. In deze voorstelling komen de guilty pleasures en de heimelijke genoegens voorbij, oftewel: het foute lied.

Voor meer informatie en kaartverkoop: https://www.impactentertainment.nl/voorstelling/vuile_huichelaar_7-2122

Afbeelding
advertentie
advertentie