Afbeelding
https://www.awn-archeologie.nl/

Gezocht mozaïekvrijwilligers

28 april 2019 om 07:00 nieuws/Cultuur

WIJK BIJ DUURSTEDE De landelijke AWN (Archeologische Werkgroep Nederland) heeft een kleine werkgroep in Wijk bij Duurstede, die weer onder regie valt van de groep in de stad Utrecht en omgeving. Binnen deze werkgroep komt het initiatief vandaan voor een mozaïek-activiteit.

TECHNIEK Bij de historische vondsten komt men van alles tegen zoals allerlei scherven van kopjes, borden en schotels. Deze scherven hebben de AWN vrijwilligers verzameld en willen zij ter beschikking stellen om een gezellige activiteit op te starten. Een activiteit voor een brede doelgroep, waarbij iedereen letterlijk en figuurlijk het eigen steentje kan bijdragen. Voor het samen mozaïeken is men op zoek naar vrijwilligers die kennis hebben van de techniek. Maar ook vrijwilligers die het willen leren en het leuk vinden om anderen te ondersteunen. De werkgroep vindt het belangrijk dat iedereen binnen zijn/haar eigen niveau en interesse gebied sociaal actief kan zijn samen met anderen. Gezelligheid en ontspanning staan hoog in het vaandel. De organisaties die mee gaan doen zijn de AWN, QuaRijn, Stichting Binding en de WABO.

VASTE ROL Zowel vrijwilligers die mee willen denken, de activiteit willen helpen opstarten, en zij die hier een vaste rol in willen vervullen zijn van harte welkom. Heeft u interesse, dan kunt u zich opgeven op email: info@wijkhelpt.nl.

CONTACT U kunt ook uw naam en telefoonnummer doorgeven bij WijkHelpt op telefoonnummer 0343-572000 (onder vermelding van mozaïeken, bij voorkeur met uw e-mail adres).

advertentie
advertentie