Agenda Calypso Theater
Agenda Calypso Theater Calypso Theater

Agenda Calypso van 28 april tot en met 4 mei

25 april 2022 om 12:02 Podiumkunsten


FAMILIEFILM: SONIC THE HEDGEDOG 2 – donderdag 28 april
Sonic wil laten zien dat hij een echte held is. En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert en op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt.
Aanvang: 11.00 uur

FAMILIEFILM: DE AVONTUREN VAN PI – vrijdag 29 april
In de straten van de middeleeuwse stad Nevelburg woont Pil, een jong weesmeisje met haar drie tamme wezels. Om te overleven stelen ze voedsel uit het kasteel van de gemene bevelhebber Tristan, die zich de troon heeft toegeëigend. Op een dag vermomt Pil zich als prinses om aan de bewakers van het kasteel te ontsnappen. Dit is het begin van een waanzinnig avontuur!
Aanvang: 11.00 uur

FILM: BELFAST – vrijdag 29 april
De negenjarige Buddy is gek op films en groeit op in de late jaren 60 in Belfast. Het is een turbulente periode voor het gezin uit de arbeidersklasse. Buddy wordt getuige van een land waarin grote chaos heerst. Intussen worstelen zijn ouders met de idee om Noord-Ierland te verlaten en een nieuw leven te beginnen.
Aanvang: 20.00 uur

FAMILIEFILM: MAYA EN HET GOUDEN EI – dinsdag 3 mei
Wanneer Maya hoort dat de koningin haar en Willy uit elkaar wil halen omdat ze weer eens chaos hebben gecreëerd in de bijenkorf, besluit Maya om met Willy op avontuur te gaan om de koningin te bewijzen dat ze wel samen te vertrouwen zijn.
Aanvang: 11.00 uur

FILMHUISFILM: PERSONA NON GRATA – dinsdag 3 mei

José Nunes en Maxime Charasse zijn bevriend en samen eigenaar van een bouwbedrijf dat met moeilijkheden kampt. Ze worden gedwongen hun belangen te beschermen en moeten een lastige beslissing nemen. Net wanneer er een betere toekomst lijkt aan te breken, krijgt het tweetal te maken met de komst van een mysterieuze vreemdeling.
Aanvang: 20.00 uur

Voor meer info: www.calypsotheater.nl
Calypso Theater Markt 4 Wijk bij Duurstede

advertentie
advertentie