Kerstvieringen Baptistenkerk Wijk bij Duurstede

17 december 2021 om 10:17 Sport Deel je nieuws

In het Kerstweekend heeft de Baptistengemeente De Haven verschillende leuke diensten om bij te wonen of via de livestream te volgen.

Kerstavond (vrijdag 24 december) is er een livestream met een Kerstdienst. Onze voorganger Bart van Nes zal vertellen waarom kerst goed nieuws betekent.  De livestream kunt u volgen op de website: www.gemeentedehaven.nl. Het is een dienst zonder bezoekers en deze duurt van 21.00 tot 22.30 uur.

Eerste Kerstdag
Op Eerste Kerstdag vieren we Kerst met de hele familie met een voorstelling van Vrolijk Theater! 

Kerstfeest. Het feest met al die verschillende invalshoeken: wijzen, herders, engelen, de koning, Jozef en Maria, de herbergier… Elk jaar kiest Vrolijk Theater weer een andere insteek.

Jammer alleen dat er voortdurend dingen misgaan. De ene pop gooit de ene grap na het andere op het toneel, de andere pop is vergeten de ‘lessen in beleefdheid’ te volgen… Ach ja, Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd. Ook met Kerst geldt dat we een programma vol spanning en humor hebben, waarbij de kinderen met open monden van verbazing zullen luisteren en kijken – en een moment later zullen ze (zoals bij zoveel van de optredens) onder hun stoel liggen van het lachen.

Deze dienst is live in het Revius Lyceum in Wijk bij Duurstede vanaf 10.30 uur. Neem uw mondkapje mee en houd afstand.

Tweede Kerstdag
Tweede Kerstdag (zondag 26 december) gaan we door met het vieren van de geboorte van Jezus. Dick Pieterman zal spreken over het delen van Jezus’ leven. Geniet onder het genot van een kopje chocomel van mooie kerstliederen. Deze dienst is live in het Revius Lyceum in Wijk bij Duurstede vanaf 10.30 uur. Neem uw mondkapje mee, de stoelen staan op afstand. U kunt ook kijken naar de livestream via onze website.

Meer informatie/livestreams: www.gemeentedehaven.nl. Voor actuele informatie i.v.m. de coronaregels, kijk ook op de website.

advertentie
advertentie