Jeanine en Eline tijdens het vriendentoernooi bij Dorsteti
Jeanine en Eline tijdens het vriendentoernooi bij Dorsteti Foodstep

Jeanine en Eline mountainbiken voor Foodstep Uganda

26 mei 2018 om 15:15 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Op 2e Pinksterdag ondersteunde HV Dorsteti tijdens het Dorsteti Vriendentoernooi de organisatie VéloAfrique. In november fietsen Jeanine en Eline, samen met 70 enthousiaste mountainbikers, een 700 km lange mountainbiketocht door Oeganda om het project van Foodstep Uganda te ondersteunen.

Tijdens het vriendentoernooi verzorgden Eline en Jeanine heerlijke crêpes en lekkere cocktails voor de ruim 300 deelnemers en bezoekers. De weergoden waren het toernooi goed gezind. En dat kwam niet alleen de sportiviteit en gezelligheid ten goede. Deze activiteit heeft ook een mooi bedrag opgeleverd voor het goede doel van Foodstep. Zij bedanken alle deelnemers en bezoekers hartelijk voor hun enthousiaste reacties en hun bijdragen. En ook de sponsoren: Hv Dorsteti, Albert Heijn Steenstraat en Gall&Gall verdienen een pluim.

Foodstep Uganda is een kleinschalige stichting in Uganda die verstoten Oegandese kinderen opvangt en ondersteunt in huisvesting, kleding, voedsel, liefde, sport en spel. Tevens verzorgen ze scholing en daarmee continuïteit tot een zelfstandig bestaan. De financiële bijdragen van dit evenement komen rechtstreeks ten goede aan het project.

Wil je ook graag doneren? Of wil je meer weten over de mountainbike tocht en het project van Foodstep Uganda? Mail dan op JEMountainbiken@gmail.com Of neem een kijkje op de facebook pagina https://www.facebook.com/Jeanine-en-Eline-voor-Foodstep-246206862617606/

advertentie
advertentie