Wijk Filmt!
Wijk Filmt! Wijk Filmt!

De nieuwe editie van Wijk Filmt!

27 mei 2018 om 07:15 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Na het succes van de eerste editie in het voorjaar van 2017, volgt de nieuwe editie van Wijk Filmt! Heb je er altijd al van gedroomd iets met film maken te doen? Lijkt het jouw ultieme droom om jouw eigen film in de bioscoop te zien? Doe dan mee met 'Wijk FILMT!'. Hét korte filmfestival van Wijk bij Duurstede!

Iedereen in de gemeente Wijk bij Duurstede kan zich inschrijven. Jong, oud, beginner of gevorderde filmmaker: het maakt niet uit. Of je nou filmt met een professionele camera of gewoon met je mobiele telefoon, tijdens 'Wijk FILMT!' kan het allemaal.

Het doel van het filmfestival is om (toekomstig) filmtalent te stimuleren hun creativiteit met film te ontwikkelen en laten zien. Het thema van dit jaar is WOEST!

Wat moet je doen? Maak een korte film van maximaal 6 minuten. Dit kan een speelfilm zijn, een documentaire, een animatie of ander genre. Alle films worden onderverdeeld in twee leeftijdscategorieën (t/m 25 jaar en 26 jaar en ouder). Op zaterdag 20 oktober is de grote dag en vindt in het Calypso Theater het filmgala plaats. Met een deskundige jury zijn in iedere categorie prachtige prijzen te winnen. De eerste films voor de competitie zijn inmiddels ingezonden. Wacht dus niet langer en schrijf je nu in!

Meer informatie en inschrijven via: www.wijkfilmt.nl

advertentie
advertentie