Ophaaldag voor rommelmarkt in Langbroek

28 januari 2021 om 10:56 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

LANGBROEK De christelijke jeugdvereniging ‘Timotheüs’ hoopt op zaterdag 12 juni weer een rommelmarkt in Langbroek te kunnen organiseren. ,,Door de corona zijn er veel onduidelijkheden, dus zijn we druk bezig om een veilige en passende oplossing te vinden. Als u nog creatieve ideeën heeft kunt u dit altijd doorgeven. Ook moeten er natuurlijk weer spullen komen om te verkopen. Daar kunt u ons meehelpen”, aldus de organisatie.

Op zaterdag 17 april wordt een ophaaldag georganiseerd. De inwoners van Langbroek en omgeving krijgen ruim een week van tevoren een ‘R’ in de bus, die zij op de bewuste dag voor het raam kunnen hangen, als zij spullen hebben. De leden van de jeugdvereniging komen dan langs. ,,De term rommelmarkt is eigenlijk misleidend, want aan echt rommel hebben wij natuurlijk niks.”

Wie buiten Langbroek woont, kan de spullen op 17 april  tussen 9.00 en 14.30 uur brengen op het volgende adres: Molenspoor 2, Werkhoven. Wie niet in de gelegenheid is om de spullen te komen brengen of deze op een ander tijdstip wil langsbrengen kan contact opnemen met Jochem van Doorn via telefoonnummer 06-12705311. 

De opbrengst van de rommelmarkt gaat deels naar een, op moment van schrijven, nog onbekend goed doel.

advertentie
advertentie