Familie van der Vlugt heeft uw hulp hard nodig!
Familie van der Vlugt heeft uw hulp hard nodig! Familie van der Vlugt

Help familie van der Vlugt terug naar huis na helse verbouwing

18 april 2018 om 10:24 lokaal Deel je nieuws

Mijn naam is Erik van der Vlugt. Ik ben vader van drie kinderen: Damian (10) Brian (8) en Lilian (5). Samen met mijn vrouw Petra wonen wij in Wijk bij Duurstede. Omdat de kinderen groter worden besloten we de woonkamer te vergroten middels een uitbouw van 3 bij 6 meter.

Helaas maakte de aannemer er zo’n potje van dat de woning met instortingsgevaar bedreigd werd! De gemeente heeft ingegrepen met een bouwstop en tegelijkertijd een gebruikstop (=woonverbod). Dit hield in dat wij per direct  met drie kinderen en vijf koffers op straat stonden. Uiteindelijk zijn wij met ons hele gezin bij mijn schoonouders ingetrokken omdat we nergens anders heen konden. Hier verblijven we al ruim 6 maanden. Vooral mijn schoonvader heeft het zwaar. Hij is hartpatiënt en de situatie zorgt voor veel stress en spanning. Voor de kinderen voelt het alsof ze al 6 maanden op visite zijn.

Alles wat al door de aannemer was gerealiseerd, klopte niet en was onveilig. Het moest overnieuw worden gedaan. Zelfs de fundering klopte niet. De aannemer gaf niet toe en anticipeerde niet op zijn grove bouwkundige fouten. Hij wilde meer geld zien. Wi moesten financieel opdraaien voor de door hem gemaakte fouten. Omdat we er met de aannemer niet uit kwamen, hebben we letterlijk ruim 5 maanden met een ‘open huis’ gezeten.

Tot het moment dat het echt fout ging en de gemeente de bouwstop had opgelegd, hadden wij deze man al ruim € 27.000 euro betaald. Daarna hebben we € 8.000 aan advocaat en bouwkundige kosten gehad, om van hem af te komen. Dan hebben we de benodigde extra aanpassingen om verder te bouwen nog niet meegerekend (€ 10.000).  We zijn inmiddels met meerdere gedupeerden in contact gekomen, maar tegen deze aannemer valt zelfs in de rechtbank niets te beginnen. Van een kale kip valt niks te plukken.

Nu proberen we ons huis en ons leven opnieuw op te bouwen. Door de grove fouten van de aannemer zitten we financieel aan de grond met een extra schuld van ruim €40.000. Wij zijn enorm dankbaar als u ons kunt helpen terug te keren naar ons eigen huis. En met uw steun onze kinderen een kindertijd te geven die ze verdienen. Wilt u onze familie helpen om de verbouwing in orde te brengen?
Ga naar: www.doneeractie.nl/help-familie-terug-naar-huis-na-helse-verbouwing/-27859.

Of help ons met (gedeeltelijke) sponsoring voor afwerking, zoals vloer en raamdecoratie, verlichting of tuinaanleg. U kunt contact met ons opnemen via doneeractie.erikenpetra@gmail.com.

advertentie
advertentie