Samen sporten met de ouders is onderdeel van het programma
Samen sporten met de ouders is onderdeel van het programma Sporty Kids

Doe mee met Sporty Kids

9 maart 2018 om 07:25 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Ook dit jaar kunnen kinderen zich aanmelden voor Sporty Kids, onderdeel van de 'Voel Jij Je Lekker Tour'. Op 15 maart gaat het programma van start, dus zorg dat je er bij bent. Elke donderdag tussen 15.30 en 16.30 uur is er een activiteit op Sportpark Mariënhoeve. Naast het sporten en bewegen wordt er ook volop aandacht besteed aan gezonde voeding en zijn er leuke (sportieve) uitstapjes. Ook de ouders worden betrokken bij het programma.

Ali van Vemde

Sporty Kids is voor kinderen die via de basisschool deelnemen aan de Voel Jij Je Lekker Tour. Zij kunnen zich aanmelden voor dit buitenschoolse onderdeel van de Toer. Door hieraan deel te nemen kan je gratis lekker bewegen, spelletjes doen en sporten. Maar ook leer je meer over gezonde voeding, zodat je nog betere keuzes kunt maken om gezond te worden en te blijven. En... er worden leuke sportieve uitstapjes gemaakt.

SAMEN BEWEGEN Als jij graag samen met andere kinderen nog meer wil sporten, nog fitter wil worden en wil leren over hoe je gezond kan eten, dan is Sporty Kids echt iets voor jou. Het maakt je fitter, is hartstikke goed voor je zelfvertrouwen en zo kun je ook nog eens nieuwe vrienden maken.

SCHRIJF JE IN Twaalf weken lang duurt het programma van Sporty Kids. Het begint op 15 maart en gaat door tot en met 21 juni, met uitzondering van de meivakantie. Elke week zijn er andere activiteiten, op het gebied van sporten, spelletjes en voeding. Het is de bedoeling dat de ouders actief deelnemen, dit gebeurt drie keer tijdens het programma. Op 22 maart gaan de deelnemers aan Sporty Kids samen met hun ouders sporten, op 19 april gaan ze samen met een kok koken en op 7 juni staat er een excursie met de ouders gepland. Als je meer wil weten over Sporty Kids dan kun je contact opnemen met buurtsportcoach Tobias Wijnmaalen van Stichting Wijksport: telefoon 06 17413517 of e-mail tobias.wijnmaalen@stichtingwijksport.nl Aanmelden kan tot 14 maart via www.stichtingwijksport.nl/sportykids of www.facebook.com/leefstijltourWbD Deelname aan Sporty Kids is helemaal gratis.

advertentie
advertentie