Sija van Ee opent het nieuwe kantoor met kleindochters Ashlee en Lara
Sija van Ee opent het nieuwe kantoor met kleindochters Ashlee en Lara

Administratiekantoor Van Ee maakt ruimte Oranjepoort vol

22 februari 2018 om 11:15 lokaal

LANGBROEK Vrijdagmiddag werd op feestelijke wijze Administratiekantoor Van Ee geopend in Oranjepoort. Dit gebeurde met het doorknippen van een lint door Sija van Ee met kleindochters Ashlee en Lara. Matthijs van Ee nam hiermee het stokje over van zijn vader, Daan van Ee, die tevens nog enkele dagen per week op kantoor te vinden zal zijn.

Ali van Vemde

Nadat bekend werd dat een supermarkt geen optie bleek voor de ruimte in het gebouw, kwamen bewoners, lokale partijen, de Gemeente en Volksbelang een aantal keer bij elkaar om ideeën te verzamelen voor een goede invulling van de vrijstaande ruimte. Hierbij stonden gezondheid, maatschappelijke betrokkenheid en levendigheid bovenaan het lijstje. Met de komst van Fit4all, Bezige Bebie en Administratiekantoor Van Ee is hieraan gehoor gegeven. Zo kan iedereen, van jong tot oud, zo lang mogelijk veilig en gezond blijven wonen in een vertrouwde omgeving.

BEZIGE BEBIE In december nam Bezige Bebie haar intrek in het pand. In de werkplaats op het industrieterrein in Wijk bij Duurstede worden vintage (kinderkamer)meubels opgeknapt en op maat gemaakte sloophouten meubels vervaardigd. De nadruk ligt op het hergebruik van materialen en medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt krijgen de ruimte voor ontwikkeling. Renata Visee is de drijvende kracht achter het team. In Oranjepoort zijn ook kinderkleding en cadeaus te vinden. Renata geeft workshops en wil zich nog meer richten op maatschappelijk en sociaal ondernemen. Ze hoopt dan ook dat alle gebruikers van het gebouw er een fijne ontmoetingsplek van gaan maken.

FIT4ALL Ook Fit4all opende in december haar deuren in Oranjepoort en biedt fysiotherapie, sport en fitness. Al sinds 2005 is Fit4all Fysiotherapie en sport gevestigd aan de Zandweg in Wijk bij Duurstede. Het professionele team van fysiotherapeuten en sportinstructeurs is gespecialiseerd in het effectief begeleiden van lichamelijke klachten. Sporten gebeurt altijd onder deskundige begeleiding. Het doel is om Langbroek blessurevrij en fit te houden.

VAN EE Het administratiekantoor van vader Daan en zoon Matthijs is geen onbekende in Langbroek. Het kantoor verricht dienstverlening op het gebied van boekhouding, administratie, belastingadvies en salarisadministratie. In hun klantenkring zijn zowel zakelijke als particuliere klanten te vinden. In deze mooie nieuwe ruimte kunnen de inwoners van Langbroek terecht voor adviezen, het invullen van papier en allerhande hand- en spandiensten op het gebied van belastingen en financiën. Vrijdag opende het kantoor officieel haar deuren. Veel belangstellenden kwamen een kijkje nemen in het nieuwe kantoor. Zij werden verwlkomd met een hapje en een drankje.

Met deze bedrijven is Oranjepoort gevuld. Nog steeds worden er huizen in de omgeving van het Prinsenplein gebouwd en dat maakt dat Langbroek steeds meer het levendige dorp wordt dat men voor ogen had. Naast Bezige Bebie, Fit4all en Administratiekantoor Van Ee blijven Dorpshuis De Toekomst, bibliotheek Z-O-U-T, peuterspeelzaal Humpy, het consultatiebureau en Saltro in Oranjepoort.

advertentie
advertentie