Een bijzonder stel wordt gevormd door deze super grote Abraham en een slanke etalagepop. De jarige Tom poseert voor zijn evenbeeld.
Een bijzonder stel wordt gevormd door deze super grote Abraham en een slanke etalagepop. De jarige Tom poseert voor zijn evenbeeld. Richard Thoolen

Een echte surpriseparty

8 juli 2019 om 20:02 partnercontent

WIJK BIJ DUURSTEDE Tom van der Kamp, eigenaar van Botenverhuur De Rijnstroom, is 50 jaar oud geworden. Een bijzondere gebeurtenis die zijn vrouw Paulina groots wilde vieren middels een surpriseparty. In het geheim had zij alle familie en vrienden uitgenodigd en twee bijzondere poppen aan hun huis langs de Provinciale weg geplaatst. Deze super grote Abraham en een donkerharige etalagepop trokken veel bekijks. Ook WijksNieuws kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en heeft poolshoogte genomen. Hoewel Tom enige gelijkenis vertoonde met de Abraham pop ging dat niet op voor zijn vrouw Paulina en de etalagepop. Paulina: ,,Ik vond het gewoon leuk om die vrouw er bij te zetten. Daar moeten de mensen verder maar niets achter zoeken."

advertentie
advertentie