Spirituele avond in Calypso

7 mei 2019 om 08:29 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Op dinsdag 14 mei vanaf 19.30 uur wordt u in het Calypso Theater op de markt meegenomen in de spirituele wereld. Drs. Christa Nagtegaal, spiritueel Healer & Teacher komt een lezing geven met Lichtmeditatie over: de Nieuwe Mens en de Nieuwe Aarde.

Het is een bijzondere tijd waarin we nu leven. Dit tijdperk van 2000 jaar noemen we het Aquariustijdperk. Er is veel gaande, zowel in onszelf als om ons heen. En dat is precies de bedoeling! De mensheid is bewust aan het worden. De mensheid wordt aangespoord om steeds meer vanuit het hart te leven in plaats van vanuit het hoofd. Om steeds meer in contact te staan met de liefde van de ziel.

Ook Moeder Aarde gaat door dit proces heen. Ook zij is een levend wezen, verbonden met al het leven. Christa zal in deze lezing vertellen hoe wij als kosmische mensen de Aarde en al het leven kunnen helpen. Wij kunnen het lijden en negativiteit transformeren naar Licht en positiviteit.

Tevens geeft Christa een geleide Lichtmeditatie, zodat men zelf de werking en de kracht van Licht en Liefde kan ervaren. U bent van harte welkom.

Voor informatie en kaarten: www.calypsotheater.nl, kaartverkoop@calypsotheater.nl, 0343-591030 of VVV Wijk bij Duurstede

advertentie
advertentie