Adrie Gouweleeuw, Chris de Gier (Fotogroep) en Wim Moggré (Woningstichting Cothen)
Adrie Gouweleeuw, Chris de Gier (Fotogroep) en Wim Moggré (Woningstichting Cothen) Ali van Vemde

Foto expositie in Dienstencentrum

16 april 2019 om 08:52 lokaal

COTHEN Prachtige foto's sieren sinds woensdag de hal van het Dienstencentrum aan de Van Beeck Calkoenstraat 27a. Hier vond de feestelijke opening plaats van de foto expositie van de Fotogroep Kromme Rijn. Woningstichting Cothen heeft deze ruimte beschikbaar gesteld voor een doorlopende expositie. De komende vier maanden hangen er 30 foto's van acht leden, over vier maanden zullen er nieuwe werken volgen en zo verder.

Ali van Vemde

Na de toespraken van Chris de Gier, een van de langstzittende leden van de fotogroep, secretaris Adrie Gouweleeuw en Wim Moggré van de Woningstichting was er uitgebreid de gelegenheid om de expositie te bekijken. Iedereen is welkom om deze expositie te bekijken. Het werk is zeer divers, van natuur tot abstract, van kunst tot gebouwen. Het Dienstencentrum is op werkdagen geopend tot 17.30 uur.

Fotogroep Kromme Rijn is een fotoclub met ruim 20 leden. Het zijn gevorderde amateurfotografen. Landelijk presteert de groep goed in de top van de Fotobond. Eens in de twee weken bespreken de leden elkaars werk. De onderwerpkeuze en techniek bepaalt ieder lid zelf, dit maakt dat het werk erg verschillend is. Ook bezoeken de leden musea en worden excursies georganiseerd. Komend jaar bestaat de Fotogroep 50 jaar. Dit zal worden gevierd met een jubileum expositie.

advertentie
advertentie