John Jacobs en Karin Menken
John Jacobs en Karin Menken Hartenlied

Lenteconcert zang en gitaar

10 maart 2019 om 11:40 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE In de intieme kapel van Samaya geven zangeres Karin Menken en gitarist John Jacobs een concert met een vleugje lente. Sinds 2005 brengen zij een programma van ballads en chansons, in verschillende talen en uit verschillende landen, mooie luisterliedjes die het hart verwarmen. Naast bekende liederen hebben zij nieuw repertoire op het programma staan.

Met haar stem brengt Karin inhoud, verbinding en rust teweeg. Haar zang is van een ongepolijste schoonheid. John heeft een klassieke gitaaropleiding gevolgd en speelt zowel klassiek, pop, jazz als romantische muziek. De mooie arrangementen bij de liederen zijn door hem geschreven.

Het concert wordt gegeven op 24 maart van 15.30 tot 16.30 uur, u bent welkom vanaf 15.15 uur in conferentiecentrum Samaya te Werkhoven. De kosten bedragen € 7,50 waarvan een deel ten goede komt aan het mantelzorgproject. Aanmelden kan via karinmenken@casema.nl

Voorafgaand aan het concert kunt u deelnemen aan een rondleiding door het markante gebouw. Deze begint om 13.30 uur en wordt verzorg door de Stichting Gods Werkhof. De opbrengst van de rondleiding is tevens bestemd voor het mantelzorgproject van de stichting. Op de website van Gods Werkhof vindt u verdere informatie en kunt u zich aanmelden.

Gods Werkhof is een voormalige priorij in Werkhoven (gemeente Bunnik). Het is het laatste slotklooster dat in Nederland werd gebouwd (1960) volgens de richtlijnen van de katholieke kerk. Tussen 1960 en 1997 werd het bewoond door de monialen Augustinessen. Sinds 1998 is het in gebruik door conferentiecentrum Samaya. De kapel heeft een bijzonder mooie akoestiek.

advertentie
advertentie