Gedeputeerde Pim van den Berg komt uitleg geven over Windpark Goyerbrug

22 februari 2019 om 16:59 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Op dinsdag 5 maart 2019 vanaf 19.30 uur is het Avond van de Raad in het Huis van de Gemeente. Belangrijk onderwerp start direct om 19:30 uur, want dan komt gedeputeerde Pim van den Berg de situatie toelichten over windmolens in de gemeente Houten.

VOORBESPREKING Om 19.30 tot 20.15 uur de toelichting van de gedeputeerde over windmolens gemeente Houten. Tegelijkertijd zijn er twee bijpraatsessies: over stadspromotie/centrummanager en over de Uitvoeringsagenda bij Economische Agenda. Om 20.15 uur gaat het over Parkeren, en in een andere zaal over U10. Om 21 uur staat de Regionale huisvestingsverordening op de agenda. In een andere zaal gaat het over de Participatienotitie burgerpanel toetsingskader zonnevelden

RAAD De raadsvergadering start om 22 uur. Er zal worden gedebatteerd over de uitbreiding van de School met de Bijbel Langbroek met twee lokalen. En over het haalbaarheidsonderzoek transformatie bedrijventerrein Cothen. Ook gaat het over de Wvg die wordt opgelegd voor verplaatsing bedrijventerrein Cothen. Er ligt een Initiatiefvoorstel Duurzaamheidsdoelstellingen. Aanpassingen in het bestemmingsplan buitengebied worden aangepakt in het Verzamelplan 2018. En er is geld nodig voor de Omgevingsvisie Kromme Rijngebied.

advertentie
advertentie