.
. .

Geslaagde actie Voedselbank bij AH Steenstraat

17 februari 2019 om 17:45 lokaal Deel je nieuws

 

Afgelopen zaterdag heeft Voedselbank Kromme Rijn een zeer succesvolle inzamelactie bij Albert Heijn op de Steenstraat in Wijk bij Duurstede kunnen houden. Maar liefst 40 kratten, vol met houdbare producten, konden aan de voorraad van de Voedselbank worden toegevoegd. Maar daarnaast schonk AH Steenstraat zelf nog eens een flink aantal goed bruikbare artikelen.

Opvallend was dat, mede dankzij de vooraankondiging van deze actie in de plaatselijke media, naast de vaste AH klanten ook een aantal inwoners van Wijk bij Duurstede speciaal naar deze winkel kwam om enkele producten voor de Voedselbank te kopen. 

Heel bijzonder was dat enkele voormalige klanten van de Voedselbank de aanwezige vrijwilligers kwamen bedanken voor de hulp, die zij destijds hadden gehad. Zij vertelden hoe belangrijk dit voor hen was geweest.

Dankzij de gulle gaven van de Wijkse bevolking, de actieve inzet van de vrijwilligers en de enthousiaste medewerking van de Albert Heijn vestiging, heeft deze inzamelactie een prachtig resultaat behaald.

advertentie
advertentie