55 jaar De Brienkneuters
55 jaar De Brienkneuters Brienkneuters

Onthulling jubileum Kneuterblad

7 januari 2019 om 11:21 lokaal

COTHEN Carnavalsvereniging De Brienkneuters bestaat 55 jaar, dat is u vast niet ontgaan! Op zaterdag 26 januari zal dit gevierd worden met een heus jubileumfeest met DJ Arie van AB-Producties en optredens van de Party Friex en het Feestteam! De verkoop van kaarten start op zaterdag 12 januari in residentie café 't Molentje.

In de residentie zal zondag 13 januari vanaf 15.00 uur de zaal open zijn voor de onthulling van het Kneuterblad 2019. Prins Joop den 4e zal deze onthullen, maar dat zal niet zonder slag of stoot gaan! Uiteraard moet Prins Joop den 4e het jubileum Kneuterblad eerst verdienen. Ook nieuwsgierig hoe dit gaat gebeuren, kom dan gezellig zondag naar de residentie! De Brienkneuters hopen dat de burgemeester er ook zal zijn om het eerste exemplaar na de onthulling te overhandigen.

DONATEURS Nadat het Kneuterblad onthuld is zullen de Brienkneuters weer langs de deuren komen om het nieuwe blad te overhandigen en te vragen of u dit jaar weer donateur wilt zijn. Uiteraard hopen de Brienkneuters weer op veel donateurs. Vanaf maandag 14 januari komen ze aan de deur. Zorgt u dat u weer € 5,- gepast heeft klaar liggen!

advertentie
advertentie