Afbeelding
Hans Aalbers
advertorial

Fietsen is duurzaam en hip

11 oktober 2020 om 11:32 Advertorial_2

WIJK BIJ DUURSTEDE De fiets is bij uitstek een duurzaam transportmiddel. Het is niet alleen gezond om te bewegen in de buitenlucht, maar een fiets is ook stil en schoon. Je verbruikt geen brandstof, hebt geen files of parkeerkosten. En heb je een e-bike? Dan kost het opladen van de accu slechts 2 tot 3 cent per keer. Dus ook duurzaam voor de portemonnee.

JUBILEUM Henk van Dijk is eigenaar van Fietsdomein in Wijk bij Duurstede. Volgend jaar bestaat zijn bedrijf 20 jaar. Henk: ,,Dat gaan we uitgebreid vieren met onze klanten en medewerkers.” Fietsdomein is dé specialist als het gaat om fietsen en het onderhoud daarvan. Henk en zijn team bieden voor ieder wat wils, gebruikt en nieuw: ,,Van kinderfiets, stadfiets, E-bike tot aan racefiets zijn uit voorraad leverbaar.”

TRENDS Om in te spelen op de laatste trends en ontwikkelingen bezoeken Henk en zijn medewerkers nu al trainingen, shows en beurzen om volgend jaar het nieuwste van het nieuwste aan de klanten te kunnen laten zien. ,,Innovaties in de fietsbranche gaan ontzettend snel. Om ons assortiment up-to-date te houden, investeren we daar nu al tijd en energie in.”

NIEUWSBRIEF Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Fietsdomein? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Dit kan via de website https://www.fietsdomein.nl/

advertentie
advertentie