Scouting is razend populair, ook bij Scouting SeaLions groeit het ledenaantal

1 mrt, 12:49 Verenigingen
Scouting SeaLions
Zeilen kon wel afgelopen zomer
Zeilen kon wel afgelopen zomer

WIJK BIJ DUURSTEDE Ondanks alle beperkingen die corona met zich meebrengt, groeit het aantal leden bij Scouting. „Dat is ook niet zo gek,” zegt Nadja van der Hoef van Scouting SeaLions. „We zijn een heel gezellige groep die zichtbaar probeert te zijn in Wijk. Voordat Corona begon groeide de vereniging al behoorlijk en ook afgelopen jaar is het ondanks Corona gelukt om heel veel toffe activiteiten te organiseren. Ik denk dat dat er zeker aan heeft bijgedragen dat we nog steeds groeien.”

Scouting SeaLions wil Scouting voor iedereen toegankelijk maken. „Helaas hebben we op dit moment ook een wachtlijst omdat we niet genoeg boten en ook niet genoeg staf hebben om alle kinderen die het leuk vinden om met ons mee te komen, ook echt een plekje te geven,” vertelt Van der Hoef. Net als voor heel veel andere verenigingen was het afgelopen jaar ook voor SeaLions heel gek. „Toen we in maart hoorden dat we geen opkomsten – zo heten de bijeenkomsten die we organiseren – meer mochten draaien, zijn we direct aan de slag gegaan om toch nog online iets te organiseren. Zo hebben we tijdens de eerste lockdown met de kinderen van alle leeftijdsgroepen gekke opdrachten thuis uitgevoerd en hebben we thuis gewerkt aan vaardigheidsinsignes met..

Mis niks, lees alles van Wijk bij Duurstede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Wijk bij Duurstede en omliggende plaatsen met Wijks Nieuws. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Wijks Nieuws lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Wijk bij Duurstede.

PREMIUM
Afbeelding
Verkeer en vervoer Bloemen graffiti fleurt fietstunnel Cothen op
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond Markering wandeltocht Santiago de Compostella Utrecht-Wijk bij Duurstede
PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu Werkgroep Kromme Rijn-corridor presenteert landschapsvisie voor buitengebied tussen Utrecht, Bunnik, Zeist, Driebergen en De Bilt
PREMIUM
Afbeelding
Overig Overlast door verwarde personen groeit ook in provincie Utrecht
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond Natuurorganisaties eisen verhoging waterpeil Overlangbroek en Kolland, desnoods via de rechter
PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu 1542 handtekeningen tegen zonneveld aan de Kapelleweg in Cothen, met reactie van wethouder Kosterman