Paasconcert Hervormde Kerk Langbroek

Religie

LANGBROEK Het jaarlijks Paasconcert in de Hervormde Kerk van Langrboek wordt gehouden op zaterdag 4 april. Maar dit jaar is het geen 'standaard' concert. Er staan namelijk alleen maar jongeren en kinderen op het podium. Medewerkende koren zijn het jongerenkoor The Messengers uit Veenendaal o.l.v. Arjaan van Eck. Rob Biersteker begeleidt hen op de piano. Tienerkoor Joy en kinderkoor De Gloriazangertjes worden gedirigeerd door Janneke van Manen. Marga Rijksen zorgt dan voor de pianobegeleiding.

Er zullen meerdere liederen door de gezamenlijke koren worden uitgevoerd. Ook is er ruimte in het programma voor samenzangliederen. Ds. C.J. Barth verzorgt een korte meditatie. Jong en oud is van harte welkom. De kerk is open om 19:00 uur. Aanvang concert is om 19:30 uur. De toegang is gratis. Er wordt een collecte ter bestrijding van de onkosten gehouden.

Het gemengd koor Soli Deo Gloria zingt dit keer niet mee, maar laat van zich horen tijdens het Pinksterconcert samen met het Veenendaals Christelijk Mannenkoor op zaterdag 30 mei. 

advertentie