Afbeelding
Bakken met chocolade

Waarom kiezen voor Belgische Callebaut Chocolade?

23 december 2020 om 10:12 Partnercontent

Ben jij een bakker met passie en ben je altijd in de weer in de keuken? Dan is chocolade waarschijnlijk je beste vriend. Je kunt chocolade op ontzettend veel manieren gebruiken in de keuken, bijvoorbeeld gebruiken bij het bakken van taarten, cupcakes en het versieren van baksels. Ook kun je met chocolade ook heerlijke chocolademelk maken, niet heel gek in de wintermaanden. Verder is het ook altijd een succesvol idee om smeltchocolade te gebruiken voor een overheerlijke chocoladefondue, al helemaal rond de feestdagen of gewoon omdat het zo heerlijk is. Dip er stukjes fruit of spekjes in en je zult proeven hoe lekker het is. Denk jij dat je alles al weet over Callebaut chocolade? Think again! In deze blog gaan we in op dit handige en overheerlijke product. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Bakken met Callebaut chocolade

Als het om bakken gaat is de chocolade van het Belgische merk Callebaut is je beste vriend. Waarom nog dit merk? Ze hebben een unieke druppelvorm, waardoor ze sneller smelten. Dat is makkelijk! Callebaut Chocolade wordt ook veel gebruikt door professionele patissiers, banketbakkers en chocolatiers. Een goede reden om dit zelf dus een keertje uit te proberen in de keuken. Maak bijvoorbeeld brownies. Ook kan je er eenvoudig baksels meer versieren. Wat ook het proberen waard is: je kan de lekkerste stukjes chocolade of bonbons in je eigen keuken maken! Dit kun je doen door een spuitzak te gebruiken. Vind je chocolade lekker met een smaakje? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt kiezen tussen de smaken karamel, limoen en sinaasappel. Zo kan je blijven afwisselen met smaken, je raakt nooit uit gebakt!

Callebaut chocolade online betellen?

Wil je deze heerlijke en handige chocolade zelf thuis gaan uit proberen? Neem dan eens een kijkje op de webshop van Baktotaal Bouwhuis. Deze online verkoper heeft veel merken te koop. Ook kun je op deze webshop een spuitzak bestellen, zodat je ook mooie figuurtjes kan maken. Wanneer je een bestelling plaatst van €150,- of meer, wordt het gratis verzonden! Reden genoeg om een kijkje te nemen dus!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie