Zonneharp
Zonneharp Jan de Jong

Zaterdag 7 oktober Herfstwandeling Amerongse Bos

25 september 2023 om 14:19 Overig Deel je nieuws

Er is iets magisch aan een boswandeling in de herfst. Het is alsof je een andere wereld betreedt, vol kleur, geur en leven. Een boswandeling in de herfst is een genot voor al je zintuigen, en een weldaad voor lichaam en geest. Waar je ook loopt, er is altijd iets te genieten. Verwonder je over prachtige herfstkleuren, de vele soorten paddenstoelen en het kleurrijke bladerdek op de bosbodem. Het is nu een stuk stiller dan in het voorjaar en de zomer doordat een aantal soorten vogels weer vertrokken is naar warmere streken.

Als je meegaat vertelt onze gids je alles over de veranderingen die het bos in de herfst ondergaat, maar ook belangrijk is het te beseffen wat een simpele boswandeling kan doen voor je welzijn. Je zult zien dat je in plaats van vermoeid, juist ontspannen thuiskomt. Los van alle beslommeringen van alledag. Kom dus mee en reserveer!

We vertrekken op zaterdag 7 oktober on 13.30 uur vanaf het bezoekerscentrum van Utrechts landschap aan de Veenseweg 8 in Amerongen voor een wandeling van ca. 1,5 uur. Deelname is gratis, maar u dient zich wel vooraf aan te melden op de site van Utrechts Landschap:

https://www.utrechtslandschap.nl/activiteiten/excursie/herfstwandeling-amerongse-bos

Parkeren kan op het parkeerterrein bij park de Burgwal. Van daar loopt u binnendoor in 2 minuten naar het bezoekerscentrum.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie