Speel-o-theek Katrein is open
Speel-o-theek Katrein is open Ali van Vemde

Speelgoed lenen bij Speel-o-theek Katrein

23 september 2021 om 14:37 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Na de zomervakantie is Katrein weer van start gegaan met het uitlenen van speelgoed. Dat doet de speel-o-theek al 42 jaar met een groot aanbod aan speelgoed.

Playmobil, zelfs Lego, fantasie speelgoed, Smart games, bordspellen, puzzels en buitenspeelgoed, het is er allemaal. Op de website sotkatrein.tk is onder het kopje speelgoed het volledige aanbod te vinden. Hier is ook meer informatie te vinden, bijvoorbeeld over de openingstijden. Vanaf 20 euro per jaar is er al een lidmaatschap, maar er is ook een strippenkaart voor 5 euro. Daarmee kan vijf keer speelgoed worden geleend. Kom gerust eens een kijkje nemen op Walplantsoen 12.

SPEELGOEDBEURS De speelgoedbeurs gaat helaas ook dit jaar niet door. Wel is er een verkoophoek waar leuk speelgoed voor een klein prijsje aangeschaft kan worden. Ook met speelgoed schenkingen is de speel-o-theek heel blij. Dat kan worden gebruikt voor de uitleen of als voorraad onderdelen. In een tijd van duurzaamheid is het belangrijk de afvalberg te beperken. Bij Katrein komt het speelgoed in ieder geval goed terecht.

VRIJWILLIGERS Katrein is nog op zoek naar vrijwilligers die vooral op de maandagmiddag en/of woensdagmiddag willen helpen. Interesse; voor meer informatie kan contact worden opgenomen met margriet.hendriksen@ziggo.nl

advertentie
advertentie