Taart voor het Droomhuis
Taart voor het Droomhuis De Kaieschaiters

Kaieschaiters acties gaan door

3 mei 2020 om 09:47 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Weer een week voorbij en gelukkig opnieuw positieve berichten vanuit de zorg. De Corona-aanpak doet zijn werk steeds beter. Maar ook direct weer de waarschuwing om ons alsjeblieft aan de maatregelen te houden. Dan gaan we ervanuit dat we Corona verslaan.

Kijken we naar ons eigen Wijk dan is er ook weer veel gebeurd. Onze eigen Kijk op Waik film begint steeds meer vorm te krijgen en we hebben weer een 'Hoog bezoek' actie gehad bij het E en E gasthuis. Verder werden de Lakerveld tompouces smakelijk ontvangen in de aanleunwoningen.

KIJK OP WAIK De beelden voor de film zijn inmiddels allemaal gemaakt. Alle mooie plekjes en alle interviews zijn opgenomen. Nou is het aan Wilco om alles te monteren en er een geheel van te maken. Als dat klaar is dan gaat Gerrit Onink, directeur van GO Rental, de voice over inspreken en kan de film in première. Nog even geduld nog en dan kunnen we Waik naar binnen brengen, in de vorm van deze film, bij de mensen die niet naar buiten kunnen.

TAART VOOR HET DROOMHUIS Afgelopen week hebben we een heerlijke taart besteld en deze afgeleverd bij het Droomhuis. Dit is ook weer zo’n instelling, in ons prachtige Waik , waar het lastig is op dit moment. Als we de inwoners en begeleiders mogen geloven heeft de taart (zie foto) heerlijk gesmaakt en bracht deze wat vrolijkheid.

SPECIAAL VERJAARDAG MET 'HOOG BEZOEK' Een week geleden werden wij gebeld door een super lieve man. Zijn vrouw is opgenomen in het E en E en hij heeft haar al een aantal weken niet gesproken. Omdat zijn echtgenote op 1 mei jarig is wil hij heel graag met onze “Hoog bezoek” hoogwerker naar haar raam op de 3e verdieping. Ballonnen mee en samen met wat familie toch proberen haar iets mee te laten krijgen van haar verjaardag. Natuurlijk werkte GECO ook weer belangeloos mee en zodoende hebben we het mogelijk kunnen maken. Het is helemaal geweldig om dit soort dingen te kunnen doen.

NIEUWE GEZELLIGHEID ACTIE Een nieuwe actie van de Kaieschaiters is bedoeld om gezelligheid in de huishoudens of instellingen te brengen. Het is de bedoeling dat iemand een gezellig Nederlandstalig nummertje aan vraagt. U kunt het aanvragen voor u zelf, voor een familielid, vriend of zelfs voor een bedrijf of instelling. Met dit gezellige nummertje willen wij een stukje gezelligheid op deze locatie brengen. Een verzoeknummertje laten zingen en dan weer door naar de volgende. De Kaieschaiters gaan op donderdagvond 7 mei voor de eerste keer een rondje maken. Samen met onze Waikse Feestzanger Theo Mezz komen wij een stukje gezelligheid brengen. De verzoekjes kunnen gemaild worden naar : info@kaieschaiters.nl . Let er op dat u het adres, telefoonnummer en het aangevraagde liedje invult op de aanvraag. Het is natuurlijk afhankelijk van het aantal aanvragen of we ze allemaal kunnen doen. We kunnen niet van tevoren aangeven hoe laat we waar zijn, uiteraard geven we wel de mensen op het adres even een berichtje dat we komen. Het is niet de bedoeling om een groot feest te organiseren in deze tijd maar even een stukje gezelligheid naar de persoon of instelling die opgegeven wordt en het verdiend heeft. Uiteraard hopen wij dat u in grote getale Nederlandse gezelligheid gaat aanvragen.

Houd u de website van ’t Groentje en onze eigen Kaieschaiters website in de gaten voor de aankomende acties. Heeft u een hulpvraag? Neem dan alstublieft contact op met Wijk helpt 0343-572000 of info@wijkhelpt.nl

advertentie
advertentie