Bakkertje Lakerveld bezorgt altijd de heerlijke broodjes
Bakkertje Lakerveld bezorgt altijd de heerlijke broodjes Rob Haak Fotografie

Ontbijten met Sinterklaas

26 november 2019 om 07:30 Overig

WIJK BIJ DUURSTEDE Zaterdag kwam Sinterklaas aan in de haven. En daar waren heel veel Pieten bij. Dat is ook wel nodig want tijdens zijn verblijf in onze stad is er heel wat te doen. Het begon al met het ophalen van alle mooie ringen die de kinderen voor Sinterklaas maakten.

Ali van Vemde

Van alle ringen die zijn ingeleverd heeft Sinterklaas de mooiste tien uitgekozen. Deze zijn gemaakt door: Esmee Makking, Guusje Radstok, Lisa v.d. Deijsel, Lizzy v. Kleef, Lissa v. Rossum, Ivan Knijff, Leonie de Graaf, Lith Nell, Puck Wilhelm en Jort Bouman. Allemaal van harte gefeliciteerd want jullie mogen zaterdag 30 november ontbijten met Sinterklaas in Kasteel Duurstede.

SINTHUIS Zaterdag stelt Sinterklaas zijn tijdelijke woning ook open voor de kinderen. Dan kunnen ze zien hoe druk de Pieten zijn om alles in orde te krijgen. De kleding van Sinterklaas en de Pieten moet in orde zijn, er moeten pepernoten worden gebakken, cadeautjes worden ingepakt en ga zo maar door! Een hele drukte dus. Hiervoor hebben de kinderen al kaartjes!

Als Sinterklaas bij heel veel kinderen op 5 december het Sinterklaasfeest heeft gevierd, vertrekt hij op 6 december weer vanaf het kasteel naar de haven om aan de terugreis naar Spanje te beginnen. Alle kinderen zijn uitgenodigd om, met lampionnetjes, mee te lopen met Sinterklaas. Maar zover is het gelukkig nog niet!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie