Eeuwfeest Revius Wijk: docent Paul Versteegen - Wijks Nieuws | Nieuws uit de regio Wijk bij Duurstede

Eeuwfeest Revius Wijk: docent Paul Versteegen

6 jul, 09:13 Onderwijs
Marijke Dekker
Paul Versteegen laat zien hoe het boek er uit gaat zien
Paul Versteegen laat zien hoe het boek er uit gaat zien

WIJK BIJ DUURSTEDE Revius Wijk bestaat 100 jaar. In die jaren is er veel veranderd in het onderwijs. Ook de naam van de school veranderde, velen zullen de school nog kennen als de Antonius Mavo en hebben daar mooie of misschien net iets minder leuke herinneringen aan. Om al deze herinneringen samen te brengen wordt er een boek samengesteld waarin wordt teruggekeken op 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk. Een boek met mooie verhalen en anekdotes, foto’s, bijzondere evenementen en gebeurtenissen. Mooie verhalen en foto’s kunnen worden opgestuurd naar eeuwfeest@reviuswijk.nl Opgeven voor de reünie van het eeuwfeest op 1 oktober kan ook via dit e-mailadres.

De presentatie van het boek zal rond het eeuwfeest zijn. WijksNieuws loopt hier alvast op vooruit en gaat maandelijks in gesprek met mensen die nauw betrokken zijn of zijn geweest bij de school. Docent Paul Versteegen geeft al jaren Duits, maar werkt ook mee aan de totstandkoming van het boek. De hartelijke ontvangst is in de aula van de school. Voordat het gesprek begint laat Versteegen eerst zijn werkplek zien, leerhuis B. Hier is een centrale ruimte waar zowel leerlingen als docenten kunnen werken, maar ook zijn er instructielokalen en een ruimte waar de leerlingen zich even af kunnen zonderen. Al snel wordt duidelijk dat de docent Duits een verwoed verzamelaar is. Op diverse plekken in de ruimte zijn Duitse nummerborden te vinden. „D..

Mis niks, lees alles van Wijk bij Duurstede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Wijk bij Duurstede en omliggende plaatsen met Wijks Nieuws. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Wijks Nieuws lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Wijk bij Duurstede.

PREMIUM
Afbeelding
Overig Op pad met de gids: In Zeist kon je goed jagen én fruit eten
PREMIUM
Afbeelding
Overig Vergrijzing door bevolkingsgroei, maar regionale verschillen blijven
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond Wie was Jacob B?; dystopische roman van John Beringen
PREMIUM
Afbeelding
Historie De Kromme Rijn vertelt; zorg voor de Lekdijk door de eeuwen heen
PREMIUM
Afbeelding
Overig Op pad met de gids: Forteiland als thuisbasis voor planten en dieren
PREMIUM
Afbeelding
Verkeer en vervoer Deze zomer nog geen motorverbod op de Lekdijk