Eeuwfeest Revius: conciërges Revius zetten zich met hart en ziel in

7 jun, 10:30 Achtergrond
JOS BALVERS
Martien Kuijer, Dick Verbeek en Jan Stuy
Martien Kuijer, Dick Verbeek en Jan Stuy

WIJK BIJ DUURSTEDE Revius Wijk bestaat 100 jaar. In die jaren is er veel veranderd in het onderwijs. Ook de naam van de school veranderde, velen zullen de school nog kennen als de Antonius Mavo en hebben daar mooie of misschien net iets minder leuke herinneringen aan. Om al deze herinngeringen samen te brengen wordt er een boek samengesteld waarin wordt teruggekeken op 100 jaar voortgezet onderwijs in Wijk. Een boek met mooie verhalen en anekdotes, foto’s, bijzondere evenementen en gebeurtenissen. Heb jij nog mooie verhalen en foto’s, stuur ze dan naar eeuwfeest@reviuswijk.nl Opgeven voor het eeuwfeest, dat op 1 oktober zal plaatsvinden, kan ook via dit e-mailadres.

De presentatie van het boek zal rond het eeuwfeest zijn. WijksNieuws loopt hier alvast op vooruit en gaat maandelijks in gesprek met mensen die nauw betrokken zijn of zijn geweest bij de school. Oud-directeur Joop de Bruijn vertelde over zijn tijd bij de Antonius Mavo en het Revius en Jos Balvers haalde herinneringen op aan zijn vader Theo Balvers, die van 1965 tot 1985 conciërge was. De tijden zijn inmiddels veranderd. Op dit moment zijn er drie conciërges op de school, Dick Verbeek, Jan Stuy en Martien Kuijer. Zij vertellen over ‘hun’ school, want zij voelen zich zeer nauw betrokken bij de leerlingen, de docenten en het gebouw.

Mis niks, lees alles van Wijk bij Duurstede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Wijk bij Duurstede en omliggende plaatsen met Wijks Nieuws. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Wijks Nieuws lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Wijk bij Duurstede.

PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond Ron Grillet van MIRO in Houten: ‘Ik zou het weer precies zo doen’
PREMIUM
Afbeelding
Economie Personeel in Wijk niet te vinden, maar toch duizenden werklozen: hoe dan?
PREMIUM
Afbeelding
Verkeer en vervoer Bloemen graffiti fleurt fietstunnel Cothen op
PREMIUM
Afbeelding
Achtergrond Markering wandeltocht Santiago de Compostella Utrecht-Wijk bij Duurstede
PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu Werkgroep Kromme Rijn-corridor presenteert landschapsvisie voor buitengebied tussen Utrecht, Bunnik, Zeist, Driebergen en De Bilt
PREMIUM
Afbeelding
Overig Overlast door verwarde personen groeit ook in provincie Utrecht