Afbeelding
Het Anker

Het Anker hoopt op bloemenzee bij terugkomst kinderen

22 april 2020 om 11:37 Natuur en milieu

WIJK BIJ DUURSTEDE Deze week hebben kinderen bij de opvang van Het Anker samen met leerkrachten wilde bloemen gezaaid. Ze hopen op een mooie berg vol bloemen als de kinderen weer op school onderwijs kunnen genieten.

Juf Maike vertelt: ,,We keken al een tijdje tegen een saaie berg vol gras aan op het schoolplein. Ik kwam op het idee om deze berg in te zaaien met zaadjes van wilde bloemen om de bijen te redden. Vorig jaar kreeg ik zaadjes van Oerrr van Natuurmonumenten die we nu goed konden gebruiken. De lente is natuurlijk dé tijd van het jaar om te zaaien. Helaas op dit moment zonder alle kleuters die we er graag bij hadden betrokken, dat doen we nu digitaal. Ik heb een filmpje gemaakt voor al onze kleuters om te laten zien dat we mooie zaadbommen hebben gemaakt en de berg hebben ingezaaid. We hopen natuurlijk op prachtige bloemen of op zijn minst al wat steeltjes de lucht in als we alle kinderen weer op school mogen ontvangen. We kijken uit naar een mooi bloemenuitzicht vanuit ons raam bij de kleuterklas."









 


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie