V.l.n.r. Sasja Bos, Floor van Lokven, Claudia Henzen Rivera, Lotje Schuurman en Floor Giskes gaan live optreden op 3fm
V.l.n.r. Sasja Bos, Floor van Lokven, Claudia Henzen Rivera, Lotje Schuurman en Floor Giskes gaan live optreden op 3fm ReviusWijk

Leerlingen Revius Wijk spelen live bij Radio 3FM

9 mei 2022 om 17:30 Muziek

WIJK BIJ DUURSTEDE Vijf leerlingen uit 4Havo zullen op dinsdag 10 mei te horen zijn tijdens de middagshow ‘Club Frank & Eva’(BNNVARA). Om 16.30 uur gaat het gebeuren en is het live te volgen via 3fm.nl/live.

Dit gebeurt op de dag dat S10 ons land gaat vertegenwoordigen tijdens de voorronde van het Eurovisie Songfestival in Turijn. S10 heeft de bladmuziek van haar lied ‘De Diepte’ vrijgegeven voor scholieren, zodat dit met de klas gespeeld kan worden. DJ’s Frank en Eva zijn daarom op zoek gegaan naar een middelbare schoolklas die dit, op de dag van de eerste voorronde van het songfestival, live wil komen spelen in de livebox bij 3FM. Zo kwamen ze uit bij het Revius. Inmiddels zijn er diverse repetities geweest. Ook in de meivakantie werd druk geoefend. Er is al een paar keer contact geweest op de radio en morgen staat het optreden op het programma.

Het is natuurlijk super spannend, maar Sasja Bos, Floor van Lokven, Claudia Henzen Rivera, Lotje Schuurman en Floor Giskes gaan er alles aan doen om een fantastisch optreden te verzorgen. Muziekdocent en tevens radiomaker bij BNNVARA Anneli Verhees is super trots op de meiden. Heel veel succes en natuurlijk gaat iedereen het live volgen!

advertentie
advertentie