Vrouwenkoor De Lek-kerbekken
Vrouwenkoor De Lek-kerbekken Vrouwenkoor De Lek-kerbekken

Vrouwenkoor De Lek-kerbekken zingt weer

19 oktober 2021 om 09:49 Muziek

WIJK BIJ DUURSTEDE Het Vrouwenkoor De Lek-kerbekken uit Wijk bij Duurstede mag weer samen zingen en heeft de repetities hervat. Eens in de twee weken repeteren zij op woensdagavond op een nieuwe locatie in het E & E. Bij deze nieuwe start zijn nieuwe leden welkom, die vrijblijvend een repetitieavond kunnen komen bijwonen.

Het koor, al sinds 2013 actief, bestaat uit zo’n veertig enthousiaste vrouwen. Gezelligheid en ontspanning zijn heel belangrijk, maar er wordt ook zeker serieus gerepeteerd en gezongen. Onder leiding van een dirigent en twee begeleidende muzikanten zingen zij meerstemmig een gevarieerd repertoire, waaronder levensliederen, evergreens en lichte muziek. De stemgroepen zijn verdeeld in sopranen, mezzo-sopranen en alten. Een aantal keren per jaar treedt zij op, bijvoorbeeld in verpleeghuizen, tijdens festivals en op Kerstmarkten. Wilt u hen boeken? Dat kan in overleg. Stuur een mailtje naar pr@vk-lekkerbekken.nl. 

Zingen werkt ontspannend, geeft energie en is op tal van manieren gezond. Meezingen met het koor De Lekker-bekken, meld je dan aan bij: pr@vk-lekkerbekken.nl. Je krijgt dan alle informatie die je nodig hebt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie