Gerda, Karin, Lia en Anita
Gerda, Karin, Lia en Anita Vrouwenkoor Eigen Wijs

Vrouwenkoor Eigen Wijs 17 jaar: geen noten, wel bloemen

Muziek

WIJK BIJ DUURSTEDE Op 1 februari bestond Vrouwenkoor Eigen Wijs 17 jaar. Geen speciaal jubileum en toch een bijzonder jaar. De Corona pandemie houdt de wereld al elf maanden stevig in haar greep. Met alle gevolgen van dien.

Grote zorgen over de druk op onze sporthelden. De gezondheid van kwetsbaren, het voortbestaan van ondernemers en theaters etc. Ook verenigingen hebben het moeilijk. Dat is wat minder in het nieuws. Maar lid zijn van een vereniging is voor velen een belangrijk onderdeel van het leven.

Vrouwenkoor Eigen Wijs zingt vanaf het begin van de pandemie niet meer samen. Maar wat missen ze elkaar, het samen zingen, het optreden en een gezellige borrel op een terras. Gelukkig bestaat het koor uit enthousiaste leden met een warm hart voor de vereniging. De bestuursvrouwen lieten de verjaardag van Eigen Wijs niet zomaar voorbij gaan en hebben op de fiets iedereen een bloemetje gebracht, gedeeltelijk gesponsord door Dorestad, bloem en kado. Versierd met zelfgemaakte pompons en de enige echte Eigen Wijkse winter sudoku. Als kers op de taart proosten de leden van Eigen Wijs aankomende donderdag online op de toekomst waar zeker muziek in zit!

advertentie
advertentie