Concordia zoekt een drummer
Concordia zoekt een drummer Concordia

Welke drummer kan Concordia helpen

4 september 2020 om 10:15 Muziek

WIJK BIJ DUURSTEDE Muziekvereniging Concordia is op zoek naar een nieuwe drummer. Wie kan helpen? Jij misschien of iemand uit je familie of kennissenkring. Met andere woorden; geef het door aan iedereen die Concordia kan versterken.

Concordia is de afgelopen jaren enorm gegroeid in muzikale zin. En daar heeft naast de leden ook iedereen die de muziekvereniging hoort spelen plezier van. Maar op dit moment wordt Concordia beperkt in de ontwikkeling doordat de plek van drummer is opengevallen. Het is dus erg belangrijk om deze plek op te vullen.

Om een inkijkje te geven in de vereniging: het is een enthousiaste club muzikanten die wekelijks repeteert op het repertoire dat voor het komende seizoen is gekozen. Jaarlijks worden er nieuwe stukken gekozen om te gaan spelen. Het is dus geen statische groep die steeds hetzelfde deuntje speelt. En buiten de repetities en optredens om is er ook ruimte voor gezelligheid in de vorm van een drankje na de repetitie of een barbecue. Optredens, dat gaat natuurlijk op dit moment niet. Voor dit jaar waren een groot optreden op de markt gepland en nog een serie andere optredens. Allemaal helaas afgeblazen. En voorlopig is er ook niet iets te plannen op dit gebied. Maar achterover leunen helpt niet. Concordia blijft dus repeteren en werken aan muzikale verbeteringen. Tijdens die repetities is er gelukkig een hoop lol waardoor de spirit blijft. Dus zodra de ruimte er is, in de strijd tegen Corona, zal Concordia er staan om dit met iedereen te vieren. Maar dan wil de vereniging wel compleet zijn en zonder drummer voor een goede beat is het toch minder.

Dus nogmaals de vraag: wie kan en wil bij Concordia deze plek komen opvullen. Je bent echt nodig!!!!!!! Dus bel 06 53328589 of mail voorzitter@harmonie-concordia.nl .

advertentie
advertentie