Afbeelding
K.F. Hein Stimuleringsprijs

Oproep K.F. Hein Stimuleringsprijs 21/22: zelfredzaamheid jongeren

25 september 2021 om 15:00 Maatschappelijk

UTRECHT Heeft jouw organisatie een goed idee dat bijdraagt aan de zelfredzaamheid van jongeren? Voor de K.F. Hein Stimuleringsprijs is het K.F. Hein Fonds Studie en Individuele Noden op zoek naar creatieve en innovatieve ideeën die focussen op de vraag hoe jongeren zichzelf en elkaar kunnen versterken en impact kunnen hebben. Het uitgangspunt is dat het gaat om ideeën die bijdragen aan meedoen in de samenleving, jongeren een stem geven, bijdragen aan gelijke kansen, aan gevoel van eigenwaarde, jongeren uitdagen en talentontwikkeling stimuleren. 

Zelfredzaamheid en meedoen in de samenleving heeft betrekking op allerlei leefgebieden: onderwijs, werk, geld, zorg, vrije tijd, sociale contacten etc. Het fonds staat open voor ideeën voor al deze onderwerpen, als jongeren maar actief betrokken zijn. Er is sprake van co-creatie.

Sociale en maatschappelijke organisaties in de provincie Utrecht kunnen hun idee tot en met 16 november indienen. Er is een totaal aan prijzengeld te verdelen tot een hoogte van
€ 35.000. Naast een geldbedrag is professionele begeleiding door ValueFactory onderdeel van de prijzen.

Meer informatie over de voorwaarden en indienen is de lezen op de website: https://kfhein.nl/nieuws/oproep-stimuleringsprijs-2122-zelfredzaamheid-jongeren

STIMULERINGSPRIJS Sinds 2008 reikt het K.F. Hein Fonds Studie en Individuele Noden de K.F. Hein Stimuleringsprijs uit aan Utrechtse sociale en maatschappelijke organisaties. Met de prijs zet het fonds organisaties in het zonnetje die zich op bijzondere wijze onderscheiden met innovatieve ideeën en projecten binnen de sector zorg en welzijn.

Het K.F. Hein Fonds vindt het belangrijk dat mensen de regio Utrecht mooier en sterker maken, en dat inwoners de kans krijgen om verder te komen. Daarom steunen we bijzondere initiatieven en individuen met giften, adviezen, prijzen, beurzen en opdrachten. Bovendien brengen we waardevolle projecten graag breed onder de aandacht en denken we mee hoe samenwerking een initiatief kan versterken.

Kijk ook op www.kfhein.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie