Gezocht actieve sterke senioren

Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Elke dinsdagmiddag is er de crea middag. Een altijd gezellige middag, waar 40 creatieve senioren bijeen komen. Een vaste werkgroep van 5 zelfstandige vrijwillige senioren zorgt voor de invullingen van de activiteiten. Op handwerk gebied is er van alles te doen, maar ook bij terugkerende feestdagen worden er speciale activiteiten georganiseerd (denk aan pasen, kerst, etc.). Gezelligheid, ontmoeting, actief bezig zijn, gesprekjes , spelletjes, dit alles kan op deze middagen. Als men zelf niet kan worden, kan men ook nog opgehaald worden. Alle creatieve senioren zijn op deze middagen welkom. Soms betalen zij voor het aanschaffen van materialen een bijdrage bij speciale activiteiten, maar veel al kost het alleen een kopje koffie of thee.

De senioren dames zijn op zoek naar actieve sterke senioren die hen willen helpen bij de tafels en stoelen/ de inrichting klaarzetten in de zaal. In ruil hiervoor krijgt u een kopje koffie/thee met iets lekkers aangeboden en wordt u verzekeringstechnisch opgenomen in een vrijwilligerscontract. De tafels hebben twee wielen en zijn verrijdbaar. De stoelen kunnen opgestapeld worden en er is een verrijdbare handkar om deze te verplaatsen. Ook wacht u heel veel dankbaarheid namens de werkgroep en alle 35 vaste deelnemers. De activiteit start om 13.00 uur (klaarzetten) en om 13.30 uur lopen de deelnemers binnen.

Vindt u het leuk om voor deze activiteit vrijwilligerswerk te doen? Meld u zich dan aan op de email van WijkHelpt: info@wijkhelpt.nl. U kunt zich ook telefonisch aanmelden op telefoonnummer 0343-473075. Vermeld u dan dat u vrijwilligerswerk wilt doen voor de Creagroep. Uiteraard kunt u eerst ook zelf binnen lopen bij de activiteit om de sfeer te proeven. Deze is elke dinsdagmiddag vanaf 13.30 uur inloop, Gansfortstraat 4, gebouw Ewoud & Elisabeth Gasthuis, activiteitenzalen (door de tourniquet deur, rechtsaf langs het plein, zalen achterin). Meer deelnemers zijn ook altijd welkom. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden, u loopt gewoon binnen.

Met vriendelijke groeten,

Lisbeth Dessé

Aanwezig: maandag, woensdag en donderdag

Steenstraat 14A

3961 VP Wijk bij Duurstede

T 0343 473075

www.stichting-binding.nl


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

advertentie