Een mooi bedrag voor het hospice
Een mooi bedrag voor het hospice Hospice Wijk bij Duurstede

Taartenactie en donatie: 2100 euro voor Hospice Duurstede

15 oktober 2019 om 15:01 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Vrijwilligers van Hospice Duurstede bakten maar liefst 88 appeltaarten. De mensen van lunchroom de Graanschuur bakten er ook tien. Albert Heijn locatie Steenstraat en Herman van Rooijen zorgden voor de ingrediënten. 

Met extra donaties leverde de actie maar liefst ruim 1300 euro op. De actie stond in het teken van de internationale dag voor palliatieve zorg. 

Dit bedrag werd nog eens flink opgehoogd door de Wijkse Horeca. Hun jaarlijkse Koffieactie voor de Hospice leverde een bedrag van 800 euro op. Voorzitter Jaap Remme van Hospice Duurstede is ervan onder de indruk. ,,2.100 euro, wie had dat gedacht? We zijn alle betrokken bakkers zeer erkentelijk voor hun inzet en dankbaar voor de kopers en zij die een spontane gift doneerden. Daarnaast ben ik trots op de inmiddels Wijkse traditie waarin een aantal horecabedrijven rond de dag van de palliatieve zorg de koffieactie houdt. Ik noem ze graag: Hotel-Restaurant De Gouden Leeuw, De Veldpoort, eten en drinken, cafetaria Tiggies Corner, ijssalon Verheggen, Hotel brasserie Florian, Cafe-restaurant De Engel, Eethuys Dorestad, Restaurant De Kleine, Cafe Ome KO, Cafe De Vaart, Cafe De Malle Molen, Restaurant Naast De Poort, Cafe 't Hoff, Restaurant Pepe's Restaurant Het Terras, Restaurant De graanschuur. Met dit geld kunnen we iets extra's voor onze gasten in Hospice Duurstede doen", aldus Remme.

Op de foto neemt bestuurslid Conny van Tol een cheque in ontvangst van de Wijkse Horeca. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie