Laura Roosen en Wendy Jonker gaan op tour langs alle supermarkten
Laura Roosen en Wendy Jonker gaan op tour langs alle supermarkten Verbonden buurt

Verbonden Buurt op Voorjaars Tour door Wijk bij Duurstede

7 februari 2024 om 16:09 Maatschappelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Onder het mom ‘Verbonden Buurt komt naar u toe in het voorjaar’, zijn medewerkers van dit project de komende weken te vinden bij alle supermarkten in onze gemeente. 

,,Het project dat probeert inwoners aan inwoners te koppelen, heeft niet als bedoeling om inwoners lastig te vallen, maar wil wel laten zien dat iedere inwoner in staat is een ander te ondersteunen. ‘Samen kunnen we onze buurten en wijken nog mooier maken”, zo kijken Laura Roosen en Wendy Jonker vooruit.

TUKTUK

In de zomermaanden waren de dames van Verbonden Buurt al regelmatig met de tuktuk in de buurten aanwezig. ,,Ons doel was om op deze manier met buurtbewoners in contact te komen en mensen te verbinden. Maar ook zichtbaar te zijn, en waar nodig vragen te kunnen beantwoorden”, zo legt Laura Roosen uit. En ze vervolgt: ,,Als het mooier weer wordt gaan we weer de buurten in. Maar in het voorjaar willen we ook graag inwoners gaan opzoeken en dankzij toestemming van de supermarkten gaan we daarheen. Deze vrijdag starten wij bij de Albert Heijn op de Steenstraat in Wijk bij Duurstede. Onze tuktuk blijft buiten, maar met statafel, koffie, thee en chocomel zullen we binnen klaar staan voor het gesprek. Ons doel blijft echter wel hetzelfde; zichtbaar zijn, een praatje maken en vooral mensen met elkaar in contact brengen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie