Voorjaar in het Amerongse Bos
Voorjaar in het Amerongse Bos Jan de Jong

Beleef de Lente in het Amerongse Bos

17 april 2023 om 09:18 Lokaal Deel je nieuws

Het leven in het Amerongse Bos springt uit zijn voegen. De lente heeft zijn entree gedaan, de bomen lopen uit, de varens ontrollen zich en de vele vogels laten van zich horen. Wat is het dan geweldig om dit ontluikende voorjaar mee te beleven in het Amerongse Bos.

Wanneer

Woensdagmiddag 3 mei kunt u met een gids van het Vrijwilligersteam Utrechts landschap/Amerongse Bos meelopen om al dit moois met eigen zintuigen te ervaren. De gids neemt u mee naar alle mooie plekjes in het Bos en zal u deelgenoot maken van de vele interessante wetenswaardigheden en verhalen die over dit bos te vertellen zijn.

TV opnamen

Tijdens deze wandeling maakt RTV Utrecht opnamen, maar als u aangeeft dat u niet in beeld wilt, wordt dit absoluut gerespecteerd. Het voegt wel een extra dimensie toe aan de wandeling, omdat u deze wandeling later op TV nog een keer gedeeltelijk terug kunt kijken. En hoe leuk zou het zijn om uzelf op TV te zien!

Waar

De wandeling start om 13:30 uur vanaf het Bezoekerscentrum van Utrechts Landschap  aan de Veenseweg 8 in Amerongen. Deelname is gratis maar u dient zich wel vooraf aan te melden, dat kan via deze link:

 https://www.utrechtslandschap.nl/activiteiten/excursie/beleef-de-lente-in-het-amerongse-bos

Hier drukt u op de knop “reserveren”. Er is plaats voor 20 deelnemers.

Parkeren

Parkeren kan gratis op het parkeerterrein bij Sportpark De Burgwal, in Amerongen. Vanaf daar loopt u binnendoor in 2 minuten naar de Tabaksschuur van het Bezoekerscentrum. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie