Anja van Woerdekom
Anja van Woerdekom Anja van Woerdekom

Lotgenotenbijeenkomst Pink bij Duurstede

18 maart 2018 om 12:23 lokaal

WIJK BIJ DUURSTEDE Pink bij Duurstede organiseert lotgenotenbijeenkomsten voor mensen met de diagnose borstkanker. De bijeenkomst van 29 maart staat in het teken van Hormonen. Gastspreker voor deze bijeenkomst is Anja van Woerdekom van Care for Women.

Anje van Woerdekom is verpleegkundige sinds 1980 (BIG) geregistreerd). In 2009 is zij de opleiding Care for Women verpleegkundige gaan volgen en heeft al jaren een praktijk voor Vrouwengezondheid, hormonen en preventie. In haar praktijk ziet zij vrouwen van verschillende leeftijden en met diverse problemen. Er is niet één probleem en ook niet één oplossing.

OVERGANG Voorals als je als vrouw bent behandeld voor (borst)kanker of gynaecologische kanker, kom je soms plotseling en heftig in de overgang. Als je hormoongevoelige kanker hebt en hormoontherapie krijgt, ben je ook nog eens beperkt om iets aan deze klachten te doen. Tijdens de lotgenotenbijeenkomst op 29 maart hoopt Anja meer duidelijkheid te geven over: hormonen in de overgang: wat kun je eraan doen: algemeen, specifiek na borstkanker en onderzoek.

INTERACTIEF Het wordt een interactieve avond, waarin Anja heel veel kennis en informatie komt delen, dus heb je vragen of wil je dingen weten, meld je aan. Er is genoeg ruimte voor vragen en antwoorden. Ga voor meer informatie en aanmelding voor de lotgenotenbijeenkomst van 29 maart naar www.pinkbijduurstede.nl

PINK BIJ DUURSTEDE Uit betrokkenheid met mensen die worden getroffen door borstkanker organiseerde Pink bij Duurstede in 2016 een verwendag. Tijdens dit evenement bleek dat er behoefte bestaan aan een lotgenotenbijeenkomst. Deze worden nu tweemaandelijks georganiseerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie